Suomalainen luonnonkosmetiikka valmistetaan maailman puhtaimmista raaka-aineista

Luonnonkosmetiikan suosio on nousussa

Suomalainen luonnonkosmetiikka tunnetaan siitä, että se hyödyntää kotimaisia raaka-aineita. Monet näistä raaka-aineista saadaan suoraan Suomen luonnosta. Monet kosmetiikkamerkit hyödyntävät esimerkiksi marjoja. Lumene on yksi tällaisista, joka suosii suomalaisten marjojen voimaa kosmetiikassa. Vaikkapa lakkaa suositaan erilaisissa voiteissa, sillä lakalla on puhdistava ja rauhoittava vaikutus. Sen vuoksi se soveltuu käytettäväksi niin päivä- kuin yövoiteissa, mutta myös muussakin kosmetiikassa.

Suomalainen luonnonkosmetiikka – parhaat merkit

Laponie of Scandinavia on merkki, joka ei välttämättä ole vielä kovinkaan monelle tuttu. Merkki painottaa luonnonkosmetiikkaan. Tuotteissa on käytetty ainoastaan hoitavia ainesosia, eikä niihin ole lisätty turhia hajusteita ja väriaineita tai muita lisäaineita. Laponie of Scandinavia soveltuu erityisen hyvin kaikille ihotyypeille ja myös kaikenikäisille ihmisille nuorista ikääntyviin.

Laponie of Scandinavian lisäksi suomalaista luonnonkosmetiikkaa edustavat myös esimerkiksi Murumuru, Pure=Beauty, Flow Cosmetics sekä Korento Cosmetics. Näistä varmasti Murumuru on suurelle yleisölle tutuin, sillä siltä löytyy luonnonkosmetiikkaa ihan koko perheelle. Murumurulla on runsaasti erilaisia sertifikaateja, kuten vaikkapa Avainlippu sekä Leaping Bunny, joka kertoo siitä, ettei merkki suorita eläinkokeita.

Mistä suomalaista luonnonkosmetiikkaa voi ostaa?

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa voi ostaa joko kosmetiikkaliikkeistä tai verkkokaupoista. Suomalaiset luonnonkosmetiikkaan erikoistuneet yritykset myyvät monesti tuotteitaan ainoastaan omassa verkkokaupassaan. Tämä johtuu siitä, että suuret liikkeet eivät ole vielä ottaneet pienempien merkkien tuotteita valikoimiinsa. Tilaaminen onnistuu kuitenkin helposti suoraan yrityksen omasta verkkokaupasta, jossa tuotteet on esitelty.