Kauneushoitola ja ekologisuus

Hemmotteluhoidot on nykypäivänä myös mahdollista saada ilman huonoa omaatuntoa, ekologisesti.

Tämä on aivan loistava asia, sillä se avaa mahdollisuuksia tarjota palveluita luonnosta ja sen hyvinvoinnista kiinnostuneille aivan toisella tasolla. Tuotteet ja hoidot eivät sisällä ylimääräisiä, kehoa ja luontoa kuormittavia materiaaleja. Mikä sen parempaa? Kerromme näillä sivuilla lisää, millaisia vaihtoehtoja on tarjolla, ja miten ne eroavat niin sanotusta normaalista tyylistä. Vaihtoehtoja on lukuisia, enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Jatka lukemista ja saat lisätietoa ekologisista kauneushoidoista.

Kauneushoitola Lumo on ekologinen kauneushoitola, josta löytyy palveluita moneen lähtöön. Oletko koskaan pohtinut hiusten värjäystä ilman sitä valtavaa kemikaalikuormaa suoraan päähäsi kaadettuna? Tämä on mahdollista kasvivärjäyksen avulla. Nykyään värivalikoimakin on jo melko mittava, eikä tarvitse tyytyä vain yhteen vaihtoehtoon. Myös muihin hoitoihin, niin hoitolassa tehtäviin kuin kotona suoritettaviin kauneusrutiineihin, löytyy vaihtoehtoja lukuisista tuotteista. Ihonhoito on aivan yhtä helppoa kuin ennenkin, vain terveellisempää.

Ekologinen kauneushoitola tarjoaa puhtautta

Entisaikana ihmiset hoitivat ihoaan tarpeen mukaan suoraan luonnosta löytyvillä tuotteilla. Miksemme siis luottaisi näihin jo kauan aikaa sitten hyväksi havaittuihin keinoihin pitää itsestämme huolta. Kauneushoitolasta saat tuotteet ja palvelut sekä lisänä ripauksen luksusta.

Mikä olisikaan ihanampaa, kuin hoitaa omaa kehoaan ja mieltään ja samalla tehdä ekologinen teko koko maailman hyväksi. Istahda kauneushoitolan tuoliin ja anna henkilökunnan auttaa sinua rentoutumaan tekemällä esimerkiksi kasvohoito hunajalla tai suklaaseoksella. Suklaa tekee naiselle hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kyllä luonto tietää, mikä meille on hyväksi.

Ekologisia hoitoja

Mitä kaikkia hoitoja sitten onkaan tarjolla? Näitähän löytyy päälaesta varpaiden päihin asti. On ihohoitoja, hierontoja, kuorintoja ja vaikka mitä. Myös sokerointi kuuluu näihin. Tämä onkin loistava tapa pitää ihokarvat kurissa. Se tehoaa nopeasti ja on pitkäkestoinen ratkaisu sitkeisiin karvoihin. Aikaa myöten ihokarvat pehmenevät ja vähenevät hoitokertojen edetessä.

Näiden tuotteiden kanssa aloittamisessa kannattaa olla kärsivällinen. Ekotuotteet eivät häviä tehossa kemikaalin täytteisille tuotteille. Teho voi olla jopa parempikin, kunhan pääsee vauhtiin niiden käytössä. Voi olla, että aluksi menee hetki, jolloin vaikuttaa ihon voivankin huonommin. Tämä johtuu siitä, että iho alkaa puhdistautua ylimääräisistä aineista. Eli ennen kuin tilanne paranee, se voi huonontua. Vanha viisaus pätee tässäkin tapauksessa.

Hemmotteluhoidot

Hemmotteluhoidot voivat olla kuin keidas keskellä aavikkoa. Ihana tapa irrottautua arjesta ja antaa itselleen aikaa hengittää. Isompikin stressi unohtuu, kun nautiskelet vaikka kokovartalohieronnasta eteeristen öljyjen huumaavassa tuoksussa. Näilläkin öljyillä on kullakin oma alueensa, joihin ne tehoavat. Esimerkiksi laventelin sanotaan rentouttavan ja se voi olla myös apuna nukahtamisessa. Hieronta lämpimiä laavakiviä käyttäen olisi varsinkin tietokoneen äärellä työtä tekevälle melkoinen pelastus. Niskasi kiittää sinua palveluksesta ja veri lähtee kiertämään vapaammin.

Kauneushoitola ja hemmotteluhoidot ovat monelle jo tuttu asia. Mutta mikset antautuisi ekologisuuden pauloihin ja antaisi mahdollisuutta näyttää, mihin luonto pystyykään. Iho, hiukset ja mieli, kaikki tulevat hoidetuksi kerralla ja todellakin puhtailla keinoilla. Miksi käyttäisimme ylimääräisiä aineita itseemme, kun vähemmälläkin pärjää aivan loistavasti. Kokeile vaikka aluksi käsi- tai jalkahoidolla, nauti täysillä ja hemmottele itseäsi.